dijous, 21 de juny del 2012

El Projecte "El Mòbil, la Màquina del Temps" a la portada de la XTEC

El Projecte "El Mòbil, la Màquina del Temps"  que duen a terme els alumnes de la UEC l'Afrau, és a la portada de la XTEC, la pàgina més consultada pel professorat i els centres de Catalunya.
El projecte, ja en la seva fase final ha creat un Itinerari Arqueològic Geolocalitzat  en Realitat Augmentada pel jaciment del Castellvell, de manera que amb l'ajut del telèfon Mòbil, ens convertim en arqueòlegs a la descoberta del passat iber de Solsona.
http://www.xtec.cat

dijous, 7 de juny del 2012

Jornada Esportiva de la Zer del Solsonès a Lladurs

Avui l'escola de Lladurs ha fet d'amfitriona de la Jornada Esportiva de la ZER del Solsonès, la qual ha començat amb la representació amb la tècnica de la Llum Negra del conte del peix Notaturis ( escrit per un dels mestres). Després amb els GPS ha començat la cacera de tresors, fins que els cinc grups han trobat el seu tros de plànol i han pogut resoldre els enigmes per poder obrir el cofre del tresor. després de dinar hi ha hagut el partit de futbol i el comiat dels alumnes de 6è.

dimarts, 5 de juny del 2012

UN NOU VÍDEO SOBRE ELS IBERS DEL CASTELLVELL

El grup dels Quotidians de la UEC l'Afrau ja ha acabat el tercer vídeo del projecte "El Mòbil, la Màquina del Temps". Aquest és sobre la vida quotidiana al poblat del Castellvell, com preparaven el menjar, com jugaven.....