divendres, 22 d’abril del 2016

Guanyadors del Concurs de Contes a 4 Mans, del Concurs de Relats Breus a 4 Mans i del Concurs de Booktràilers.

Els treballs premiats per unanimitat del jurart en els premis convocats per la Biblioteca Carles Morató de Solsona, l'Ajuntament i el Pla Educatiu d'Entorn, als quals s'han presentat més de 50 treballs,  han estat:

Contes a 4 Mans  (de 6 a 11 anys): 

  •  Primer Premi: La més vermella , escrit per  Xènia Rafart Medina i Rita Rafart Arnau, de 6 anys.

  • Segon Premi: El partit d'escacs i de futbolí, escrit per Carles Leal Segura i Lleïr Sala Boix, de 7 anys.

Relats Breus a 4 mans (de 12 a 18 anys):
  • Primer Premi: El cruixit del pensament, escrit per Pol Solé Angrill i Anna Vilà Cuñat
  • Segon Premi: Passat i Futur, escrit per Boris Atanasov i Pere Algué
Booktràilers:
  • Guanyador: La piràmide vermella, realitzat per Teixons Produccions: Ferran Castells, Maria Solé, Jan Brotons i Júlia Sunyer.





  • Accèssit: Donada la qualitat del treball presentat s'ha acordat concedir un accèssit al booktràiler: En Noah Barleywater fuig de casa, realitzat per en Pau Vilaseca Sala



dijous, 21 d’abril del 2016

Lliurament de premis concurs de contes i relats breus a quatre mans i booktràilers

Divendres, dia 22 d'abril, a les 6 de la tarda a la Biblioteca Carles Morató de Solsona es donaran a conèixer i rebran els premis els guanyadors del Concurs de Contes a 4 mans, del Concurs de Relats breus  a 4 mans i de booktràilers convocats per la Biblioteca Carles Morató, l'Ajuntament de Solsona i el Pla Educatiu d'Entorn de Solsona.
En aquella hora es publicarà al Facebook de la Biblioteca i en aquest mateix blog el verdicte del concurs amb el nom dels guanyadors.

dilluns, 4 d’abril del 2016

II Fira de la Ciència del Solsonès


Avui s'ha realitzat la II Fira de la Ciència del Solsonès, on els alumnes de 3r d'ESO de la comarca, els de 1r i 2n de la Secció d'Institut de Sant Llorenç de Morunys i de la UEC l'Afrau han preparat diferents experiments que han pogut provar els alumnes de 5è de la comarca. En total hi havia 8 experiències d'allò més variades, des de les bombolles de sabó fins a robots dirigits per mòbil.
Durant aquesta fira ens ha acompanyat el divulgador científic Marc Boada, el qual ha fet la conferència  "Maleït CO2" sobre el Carboni i com l'utilitzem quotidianament.

Àlbum de fotos

divendres, 1 d’abril del 2016

T'animes a fer un BOOKTRAILER?

Divendres, dia 1 a les 6 de la tarda, a la Biblioteca Carles Morató l'Andreu Soler i el Galdric Puig que van guanyar el premi del públic del concurs de Booktràilers 2014,  han compartit la seva experiència sobre com fer un booktràiler, per a tothom qui tingui ganes de provar-ho.

Aprofitant l'acte s'ha presentat el Concurs de Booktràilers de Solsona, que acaba el termini el dia 14 d'abril.

Bases dels concursos


















El booktràiler "A fer punyetes!"