dimarts, 10 de juny del 2008

ELS ALUMNES DE L'IES FRANCESC RIBALTA ESTRENEN OBRA DE TEATRE

A través de l'activitat extraescolar de Teatre, els alumnes han estat treballant dues obres, que es representaran al Teatre Comarcal.
L'activitat extraescolar de teatre s'ha estat fent durant tot el curs en dos grups, i cada grup ha estat treballant una obra.
L'activitat està emmarcada en el projecte d'actuacions del Pla Educatiu d'Entorn.

Alumnes de 1r i 2n d'ESO

Criatures i homes de T de Teatre.
- Dia de representació: 19 de juny de 2008, a les 9:30 del vespre
- Lloc: Teatre comarcal de Solsona
- Preu entrada: Gratuita
- Síntesi: Criatures és una visió còmia i àcida de la vida. Mares desesperades que odien els seus fills o que els utilitzen per satisfer les seves necessitats, nens/es estressats per la vida que han de portar en aquesta societat actual, dones que critiquen els seus homes però a la vegada no poden viure sense ells... Tot un cúmul de circumstàncies que ens faran passar una estona divertida.
- Components: Cristina Anglarill, Erika Bernado, Irene Besora, Alina Civit, Roger Divins, Alba Fernandez, Miriam Martinez, Sheila Orrit, Cristina Rivera, Gemma Sanchez, Nuria Santaeularia, Aída Taus

Alumnes de 3r,4t d'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius

A(mort) de Mia Parcerissa ( alumna del centre)
- Dia de representació: 27 de juny de 2008, a les 10h del vespre
- Lloc: Teatre comarcal de Solsona
- Preu entrada: La voluntat (els diners que es recaptin serviran per ajudar a pagar el viatge que els alumns van fer a Perpinyà, assistint a les jornades de teatre de les Terres de Ponent)
- Síntesi: 2 nois (en Martí i el Pol), 5 ciutats (París, Nova York, Buenos Aires, Barcelona i Venècia), 1 novia a cada ciutat. Que passa quan l'avió privat dels nostres protagonistes s'estavella i moren? que passa quan a l'hora del funeral es troben totes les nòvies? 5 histories d'amor per tota una vida (o una mort).
- Components: Alba Carrelero, Mercè Carrelero, Anna Casillas, Clara Corominas, Aroa Gangolells, Clàudia Gangolells, Sílvia Gangolells, Laia Grifell, Carla Madruga, Mia Parcerissa, Maria Riu, Ostap Sokhotskyy

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada