dijous, 16 de juliol del 2009

Ja ha començat el Taller de Robòtica

Els alumnes aprenen amb el Lego Mindstorms, tot jugant
Ja podeu veure al nostre enllaç http://picasaweb.google.com/PEEsolsona algunes fotos de les sessions del Taller de Robòtica que s'està realitzant al Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, dins el projecte Estiu a l'Escola.
 Us recordem que el Pla Educatiu d'Entorn de Solsona ha organitzat aquest Taller de Robòtica per a alumnes d'ESO amb els mitjans i el professorat del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya (CTFC). És la proposta més innovadora dins el programa Estiu a l'Escola i s'emmarca en les activitats d'informàtica.
 El taller, que va començar el dia 15 de juliol, tindrà una durada de 21 hores i s'impartirà a les instal·lacions que el Centre Tecnològic té a la pujada del Seminari, de dilluns a dijous de 2/4 de 4 a 5 de la tarda. En aquesta activitat, que servirà als joves per aprendre a construir el seu propi robot, s'utilitzarà el joc Lego Mindstorms, una eina educativa utilitzada en la iniciació a la robòtica.
El cost d'aquest curs és de 60 euros i inclou l'entrada gratuïta al Telecentre del Solsonès de dilluns a dijous els matins de 9 a 2 mentre duri l'activitat. Així mateix, el CTFC posarà a disposició dels alumnes una aula durant els matins on podran posar en pràctica els coneixements adquirits. Les inscripcions estan obertes fins al dia 10 de juliol a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada