dijous, 28 d’octubre del 2010

OBRIM PORTES

Una de les actuacions del Pla educatiu d'entorn de Solsona és el projecte d'Obrim Portes, conduit i impulsat pel Pla de Ciutadania i Immigració de Solsona, i que consta de tres xerrades per escola sobre temàtiques diverses. L'objectiu no és altre que establir vincles entre l'escola i la família nouvinguda, i així d'aquesta manera implicar molt més a les famílies en la formació dels seus fills/es.
El projecte consta de 3 xerrades que es fan a cada centre de primària, Escola Arrels I i Setelsis, adreçades a famílies marroquines.
A la primera de les xerrades i la que obre el cicle, es parla del funcionament de l'escola i la participació de les famílies.Després, i a petició dels assistents, la segona de les xerrades, la condueixen personal del centre sanitari del Solsonès i es parla sobre temes generals i bàsics de la salut dels infants. Per concloure, és l'habitatge, el tema que centra la última de les xerrades, conduida per una especialista en el tema de l'Ajuntament de Solsona.
Esperem que aquest projecte deixi la porta oberta a facilitar un espai de participació als pares i mares d'alumnat nouvingut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada