dimarts, 18 de novembre del 2008

CONCURS "FES LA PORTADA DEL TRÍPTIC DEL PEE"

Convoquem un concurs entre l’alumnat per al disseny del nou tríptic
El Pla Educatiu d'Entorn de Solsona convoca un concurs per escollir el disseny de la portada del tríptic d'aquest curs. Aquest certamen, que s'organitza per primer cop, s'adreça a l'alumnat de cicle superior de primària i de primer i segon d'ESO de la ciutat.
La tècnica per dissenyar els treballs és lliure, tot i que és preferible que sigui a tot color. Les mides de la portada han de ser de 21 x 10 centímetres, en un format vertical, i hi ha de figurar "Curs 2008-09" i el logotip del Pla Educatiu d'Entorn. Com en qualsevol concurs d'aquest tipus, els treballs han de ser originals i inèdits.
El termini de presentació de propostes es tancarà el 16 de desembre als centres escolars o bé a l'Ajuntament de Solsona. El concursant guanyador rebrà un obsequi en un acte públic que tindrà lloc al consistori. A més, el seu treball serà la imatge del nou tríptic informatiu sobre les activitats d'aquest curs que s'organitzen en el marc del Pla Educatiu d'Entorn, del qual es farà un tiratge de 1.500 exemplars.
Us podeu descarregar les bases en pdf fent clic més avall.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada